Yhteistyö ja ihonhoitotuotteet

Haluan tarjota asiakkailleni hoitoja, joiden hoitotulokset tuntuvat ja näkyvät välittömästi iholla.

Swiss linen palkitut koostumukset sisältävät luonnollisia aktiiviaineita, iholle identtisiä ainesosia, kuten hualuronihappo, kollageeni, niasidiamidi, pre -ja probiotit. Ainesosia jotka iho itse valitsisi. Intohimona ihon biologia, ihon kauneus, terveys ja hyvinvointi.

Swiss line on yli 30 vuotta valmistettu ja kehitelty Sveitsiläinen medikaalinen ihonhoitosarja. Tuotteet täyttävät ihon tarpeet ja auttavat ihoa ikääntymään kauniisti ja arvokkaasti. Jokaisen Swissline tuotteiden koostumukset ovat aistikkaita ja hienostuneita. 


Toisena ihonhoitosarjana käytössäni on kotimainen BD Medical. BD Medical on vuonna 2015 perustettu ensimmäinen ihonhoitokonsepti , joka yhdistää LED-valoterapian, PH-hapotuksella tehdyt kuorinnat sekä biomedikaaliset aktiiviaineet mm. retinoli, hyaluronihappo, 20% C-vitamiini, Stemcell-kantasoluyhdiste sekä luonnolliset prebiotit ja kauran beetaglukaani. Sarja on suunniteltu niille jotka haluavat näkyviä tuloksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tuotteet ovat yli 90% luonnonmukaisia, eläinkokeettomia, eivätkä sisällä turhia täyteaineita. 

Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja ihotyypin mukaan. Hoitoa tehostamaan voidaan käyttää LED-valoa. LED-valon avulla päästään ihon syvempiin kerroksiin. Eriväristen valojen taajuudet hoitavat erilaisia ihon ongelmia kivuttomasti ja tehokkaasti mm. acne-iho, ruusufinni, couperosaiho, ikääntymisenmuutokset sekä pigmenttimuutokset. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset. 

Myös kotihoitotuotteet saatavilla ihonhoidon ylläpitämiseen kotona.


Palvelen asiakkaitani kauneushoitola Beauty Cornerissa. Valoisa, katutasossa oleva hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalan ja Tampereen rajalla, Vatialantie 2b. 

https://varaa.timma.fi/beautycornerkangasala

Teen koti -ja laitoskäyntejä Kangasalan alueella. Toimin yhteistyössä mm. Hoito -ja hoivapalvelu Taru Koskivuoren kanssa. 
Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, ja kysy lisää palveluistani ja sopisivatko ne teidän hoivayksikköön. 


Luo kotisivut ilmaiseksi!